Web TASARIM

WEB SİTENİZ DÜNYAYA AÇILAN KAPINIZDIR. BURADA KENDİNİZİ TAM VE DOĞRU İFADE EDEBİLMENİZ İÇİN YANINIZDAYIZ.

Web siteleri günümüzde; firmaların pazarlama, globalleşme ve yaşamlarını devam ettirebilme adına olmazsa olmazı haline gelmiştir. Öyle ki bir firmanın web sitesinin tasarımı ne kadar iyiyse, içeriği de ne kadar doyurucu bir şekilde hazırlanmışsa müşterisine veya muhatabına o denli güven vermekte ve kafasındaki soru işaretlerini giderebilmektedir. Günümüzde kartvizitinizi vermek suretiyle yeni iletişime geçtiğiniz bir müşteri/tedarikçi sizden ayrıldıktan sonra ilk iş olarak web sitenizi incelemekte ve firmanıza buna göre not vermektedir.

Web siteniz muhataplarınıza güven vermelidir. Web sitesini yeniletme/geliştirme talebiyle bizi ofisine davet eden birçok firma ziyaretlerinde maalesef mevcut web sitesiyle firmanın gerçek büyüklüğünün ve kapasitesinin yansıtılamadığını görüyoruz. İşte tam bu noktada devreye girerek müşterimizi internet ortamında hakettiği konuma taşıyoruz. Web sitesi talep formunu doldurun, size ulaşıp düşündüğünüz proje hakkında daha detaylı görüşelim...

WEB PROJELERİMİZDEN BAZILARI

Nur Tekstil
ALTIN ORAN DERNEĞİ
Siteyi incele : www.aoder.org.tr
Altın Oran Derneği için tüm haberlerini projelerini kısacası sitenin tamamını kendi girebileceği bir admin panel yazıldı ve kullanımlarına sunuldu. (.NET Admin + Html)
Polat Yapı Market
MİNİK UMUTLAR KREŞ & BAKIMEVİ
Siteyi incele : www.minikumutlar.net
Müşterimize iş alanına uygun bir konsept tasarlandı. Ayrıca tüm içerikleri kendileri yönetebilecekleri şekilde bir admin panel yazıldı. (PHP Admin + Html)
GEOSİSTEM
PWR BALATA
Siteyi incele : www.pwrbalata.com
Balata üretimi yapan müşterimize ürün çeşitlerini sergileyebileceği bir çalışma yapıldı. Bu çalışmamız da Yönetim Panelli (PHP Admin + Html)
HKM GİFT
OP.DR.BİRSEN TURSUN DEMİREL
Siteyi incele : www.birsentursun.com
Doktor Birsen Hanım'a sitenin tamamını kontrol edebileceği kişisel bir web sitesi hazırlandı. (PHP Admin + Html)
Bilir Pasta Börek
BİLİR PASTA BÖREK
Siteyi incele : www.baklavacibilir.com
Bilir Pasta Börek firması için tatlı çeşitlerini ve şubelerini tanıtabileceği tanıtan statik bir web sitesi yapıldı.
Turmay Grup
TURMAY GRUP
Siteyi incele : www.tumaygrup.com
Turmay Grup için ürünlerin eklenip silinebileceği tamamı kullanıcı tarafından güncellenebilir bir web sitesi yapıldı.