İÇERİK GELİŞTİRME

WEB SİTENİZ DÜNYAYA AÇILAN KAPINIZDIR. BURADA KENDİNİZİ TAM VE DOĞRU İFADE EDEBİLMENİZ İÇİN YANINIZDAYIZ.

Daha önce bir web sitesi yaptırmış olabilirsiniz. Birçok müşterimizin şikayeti web sitelerinin olduğu fakat bu sitede güncel bilgilerinin olmadığı yönündedir. Bu noktada müşterilerimize iki alternatif öneririz; Yeni bir web sitesi yapmak veya mevcut web sitesini güncellemek.

Genelde maliyetlerle alakalı olarak bazı müşterilerimiz yeni web sitesini daha sonra düşünebileceklerini, şimdilik eldeki sitenin içeriklerinin güncellenmesinin yeterli olacağını söylüyorlar. Bu değişiklikler bazen bazı ürünlerin çıkarılması veya yeni ürünlerin eklenmesi şeklinde olabildiği gibi bazen de içeriklerin/metinlerin güncellenmesi/geliştirilmesi şeklinde olabiliyor. Bu konuda da müşterilerimize destek oluyoruz, sizden FTP bilgilerini talep ederek site dosyalarının bulunduğu alana giriyor ve mecvut site üzerinde yazılımsal, görsel veya içerik anlamındaki eksiklikleri gideriyor ve sitenizi güncel hale getiriyoruz.

Burada yapılacak değişikliklerin yoğunluğuna göre hizmetin fiyatı değişmektedir. Bu konuda detaylı bilgi almak için iletişim formu üzerinden bilgilerinizi tarafımıza iletiniz.

WEB PROJELERİMİZDEN BAZILARI

Nur Tekstil
ALTIN ORAN DERNEĞİ
Siteyi incele : www.aoder.org.tr
Altın Oran Derneği için tüm haberlerini projelerini kısacası sitenin tamamını kendi girebileceği bir admin panel yazıldı ve kullanımlarına sunuldu. (.NET Admin + Html)
Polat Yapı Market
MİNİK UMUTLAR KREŞ & BAKIMEVİ
Siteyi incele : www.minikumutlar.net
Müşterimize iş alanına uygun bir konsept tasarlandı. Ayrıca tüm içerikleri kendileri yönetebilecekleri şekilde bir admin panel yazıldı. (PHP Admin + Html)
GEOSİSTEM
PWR BALATA
Siteyi incele : www.pwrbalata.com
Balata üretimi yapan müşterimize ürün çeşitlerini sergileyebileceği bir çalışma yapıldı. Bu çalışmamız da Yönetim Panelli (PHP Admin + Html)
HKM GİFT
OP.DR.BİRSEN TURSUN DEMİREL
Siteyi incele : www.birsentursun.com
Doktor Birsen Hanım'a sitenin tamamını kontrol edebileceği kişisel bir web sitesi hazırlandı. (PHP Admin + Html)
Bilir Pasta Börek
BİLİR PASTA BÖREK
Siteyi incele : www.baklavacibilir.com
Bilir Pasta Börek firması için tatlı çeşitlerini ve şubelerini tanıtabileceği tanıtan statik bir web sitesi yapıldı.
Turmay Grup
TURMAY GRUP
Siteyi incele : www.tumaygrup.com
Turmay Grup için ürünlerin eklenip silinebileceği tamamı kullanıcı tarafından güncellenebilir bir web sitesi yapıldı.